Kan det bli bättre?



Jag har sett alla programmen av Så mycket bättre. Jag förstår varför programmet är så populärt som det är. Svenska musiker tolkar varandras låtar och man får samtidigt reda på lite mer om personerna. Under en veckas tid umgås 7 svenska artister i ett hus på Gotland. Varje dag så är det en speciell artists dag. Artisten bestämmer aktiviteter under dagen och under lunch och middag så bjuder artisten lite mer på sig själv. Samtidigt som resten av artisterna spelar upp sin version av en av artistens låtar.
Vissa låtar blir överraskande bra och andra pinsamt dåliga. Första året var en klockren kompott utav artister. Dom hade fått till en riktigt härlig blandning på människor. Nu i år var det dags igen. Inte fullt lika lyckat, men helt klart sevärt. Nu har dom väldigt tidigt avslöjat att det blir en tredje säsong av Så mycket bättre. Då har jag förslag på 7 nya artister som jag skulle vilja se i den omgången.


Artist nummer 1




Magnus Uggla

Vi behöver en gammal gubbe till att börja med. För att använda dom två tidigare säsongerna som mall så behöver man en gammal gubbe som bas. Lasse Berghagen och Tomas Ledin i all ära. Men här har ni en gubbe som passar för alla åldrar.


Artist nummer 2




Lotta Engberg

Tidigare har tantrollen givits tills Eva Dahlgren och Lill-babs. För att ge kontrast till den tråkiga Dahlgren så tror jag att Lotta Engberg skulle passa mycket bättre.


Artist nummer 3




Promoe

Vi behöver en rappare också. Tidigare har dom lyckats riktigt bra. Men Promoe är en klass för sig. Looptroop Rockers har varit framgångsrika både med sin grupp och sina soloprojekt. Promoe är den starkaste lysande stjärnan på hiphop himlen just nu.


Artist nummer 4




Björn Skifs

Här finns det också många låtar som alla kommer att kunna känna igen. Det vore kul att höra hans låtar i andra tappningar.


Artist nummer 5




Joakim Thåström

Den i särklass svåraste att få med i ett sånt här program. Mannen lever för musiken men inte för att göra intervjuer eller göra reportrar till lags. Men om han skulle göra ett undantag så får ni fan inte missa det programmet då han ska hyllas!


Artist nummer 6



Lisa Miskovsky

Jag hoppas innerligt att dom kommer få med Lisa. En skön aukustisk artist som jag tror skulle kunna göra sig väldigt bra en vecka på Gotland.


Artist nummer 7




Lars Winnerbäck

Ge gubbarna plats i rutan! Den här säsongen vill jag se fyra gubbar och tre andra bra artister göra underverk i den musikaliska sfären. Lars Winnerbäck är lika självklar som älskvärd. Om du inte vet vem han är. Vart fan har du befunnit dig dom senaste 10 åren?!?




RSS 2.0