Ser inte allt för lovande ut än.

Daniel Adams-Ray syns på dom flesta festivaler i sommar.

Festivalsommaren ser inte alltför lovande ut än så länge. Storsjöyran har än så länge bara en unik artist som lockar och det är Looptroop Rockers. Men dom brukar kunna lyckas jäkligt bra med sin line-up. Inte lika bra som Where The Action Is 2008, men bra över medel.

W.T.A.I
har släppt ett grymt artistnamn på sin plansch! Coldplay! Det enda som kan mäta sig med det släppet än så länge är Metaltown. Jag syftar självklart på ett av 2000-talets säregnaste band. System Of A Down har sitt sound och det sticker ut. Tyvärr dalar dom med resten av sin line up med Korn, Volbeat, At The Gates vidare drastiskt ner mot Cradle of Filth och Khoma.

Way out west
har för tillfället endast Robyn som fanns på Peace and Loves fjolårs-line up. Förra årets bästa festival har inte kommit upp eller i sin rätta glans. Håkan Hellström, Kings Of Leon, Maskinen, Mustasch, The Sounds och Soilwork i all ära. Men i fjol hade dom ju Danko Jones, Jay-Z, The Hives, MAndo Diao, Nofx, Billy Talent, Them Crooked Vultures och Hoffmaestro. T o m Gatufesten hade bättre line up i fjol än vad samtliga festivaler har i år!

Jag ska visa er vad alla festivaler hade och har.

Jag hoppas innerligt att festivalsommaren blir bättre. För så här kan vi inte ha det.


Storsjöyran 2010





Storsjöyran 2011




Metaltown 2010




Metaltown 2011



Peace and Love 2010



Peace and Love 2011




Hoppas att arrangörerna skärper sig och siktar lite högre än vad dom gör just nu.

No offence Carro. Men jag kan medge att Håkan är bland det bästa just nu på festivalkartan.

Just nu!

RSS 2.0