Lokala förmågor #6

Nu är det åter dags för min återkommande följetång då jag lyfter fram lokala förmågor. Det enda som krävs är att någon av medlemmarna kommer från min kära hemort.
Så nu är det dags att uppmärksamma ett band som är nytt och fräscht. Välkommen Stiftelsen.

Historien bakom denna grupp är att killarna i bandet känt varandra sen långt tillbaka. Dom har varit/är med i band som man känner till sen tidigare, Willy & the Hitchhikers, Corroded och även Takida. Mixen är total. Medlemmarna har snackat om att skriva musik ihop en längre tid. Men nu klaffade allt för att göra verkstad av snacket. Robert Pettersson har nu med Stiftelsen börjat att sjunga på svenska. f.d Corroded-medlemen Martin Källström sitter bakom trumsetet, Micke Eriksson på gitarr och Arne Johansson på bas.
Själva namnet på gruppen (om jag fått det rätt om bakfoten) härstammar från namnet på ett bostadsområde i Ljungaverk som alla i bandet har någon sorts anknytning till.

Ett smakprov på denna nya rock-pop-punk-folkrocksgrupp finns via den här länken.
http://www.facebook.com/stiftelsenmusik/app_178091127385

Lumpenåterträff!

I helgen så träffade jag mina kära R3-kamrater på våran årliga lumpenträff. Så till dom vill jag tillägna denna låt. Tack för den tiden vi hade och för träffarna vi haft!


RSS 2.0