Årets bästa album

Jag satt och läste alla Aftonbladets recensenters listor på årets bästa skivor. Efter att ha läst deras listor vart jag provocerad, förbannad och irriterad. Hur i helvete kan dom ha missat samtliga av dom bästa albumen i år? Nej fan! Nu har jag gjort min lista på dom bästa albumen 2012!
Bästa album 2012
 
1. Billy Talent - Dead Silence
 
 
Här Håkan Steen, Markus Larsson, Mattias Kling och alla andra på Aftonbladet. Här har ni årets bästa skiva! Det Kanadensiska rock-bandet Billy Talent släppte det oklanderliga albumet Dead Silence. Även den sämsta låten på skivan (Stand Up and Run) håller en sån hög nivå så man inte trodde var möjlig. Får ni någon gång möjligheten att se dom live, ta den! Här har ni ett band som aldrig gör er besviken.
 
2. The Hives - Lex Hives
 
 
Mitt absoluta favorit band är tillbaka efter några års dvala. Jag var inte helt såld på deras the Black and White Album. Det kändes för konstgjort, påklistrat och sönderproducerat. Lex Hives är raka motsatsen! Här har dom tagit fram filékniven och tagit bort det onödiga och gjort en avskalad, ren och rå skiva. Som The Hives ska låta! En comeback som sitter som en käftsmäll!
 

3. Mumford & sons - Babel
 
 
 
Först undrar jag bara hur i helvete jag har kunnat missa detta band? Jag tror att jag automatiskt tog avstånd när radio etern skulle börja pusha upp det här i ansiktet på en. Alla band dom promotar har en bra låt på ett album och den har dom redan spelat sönder. Men Mumford & sons album Babel är så fantastiskt så jag vill bara lägga mig ner på golvet, titta upp i taket och ta in hela denna musikaliska upplevelse. Den mest oväntade men älskade gruppen i år!
 
4. The Gaslight Anthem - Handwritten
5. Rival Sons - Head Down
6. Stiftelsen - Ljungaverk
7. Muse - 2nd Law
8. Anti-Flag - General Strike
9. Green Day - Uno
10. The Offspring - Days Go By
 

RSS 2.0