Enda som var värt att veta

Det finns något som är årligen på en kanal som var hipp och cool för flera flera år sen. En kanal som man kollade på jämt. Nämligen Mtv. Det här som sänds årligen är något som heter Mtv Music Awards och är menat att det ska dela ut pris inom musik i olika kategorier. Men allting känns så mycket ryggdunkande och konstlat.
Det är så gott som ALDRIG den som är värd att vinna som vinner. Det händer nå enstaka gånger. Det är för det mesta någon låt som spelats maniskt på radio och tv. En sån där låt som du vill slippa men hur du än gör inte kan undkomma.

Men i år var ett sånt där år. Då nånting slank igenom. Det var en bra låt som slank igenom juryns masslakt utav av värdiga låtar som sedan ersätts av en sån där öronbedövande "radiohit". Kategorin gällde Årets Rock Video. Här tänker man att det bara inte går att misslyckas. Men tro på fan att dom räknar det som Rock om Pink får en några gitarr riff i refrängen på sin senaste singel.

Nej alla ni, i år gick priset till Foo Fighters - Walk. Om ni inte har sett den så skämmes. Om ni vill se den så finns den här nedanför. Kommentera vad ni tycker.


Kommentarer
Postat av: Tim

Helt rätt Jocke, riktigt bra video dom fick till och låt för den delen! Hela skivan rekommenderas!

2011-09-14 @ 21:15:01
Postat av: Jenny

jätte bra låt faktist, har du valt denhär? :o he he

2011-09-15 @ 18:20:17
URL: http://jennynorbergg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0